top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Antwerpen & Lier

We staan met 14 aan de start voor onze lange rit om 8h30, en de temperatuur is nog best te verdragen.

Aan een rustig tempo, want we hebben wel wat voor de boeg nog , gaat het richting Temse, met Jo en Marvin op kop. Om kwart voor tien zitten we al op een terras voor een eerste stop.

In Zwijndrecht nemen we de lift / trap onder de Kennedytunnel; ’t is wel wat aanschuiven maar dat hebben we dan ook weer eens gedaan. Ik vraag me wel af hoe dat hier gaat tijdens de spitsuren ?

’s Middags wordt het een lekkere spaghetti in Lier. Het wordt echt superheet nu, en sommigen worden er bijna groggy van, gezond kan dat toch niet zijn…. En dan worden we nog serieus omgeleid door de politie wegens een plaatselijke wielerwedstrijd, een extra 8 km erbij.

Dus wordt er beslist om nog een extra stop in te voeren voor wat suikers en extra hydratatie. En de laatste loodjes wegen zwaar, maar na 140 km aan 26,5 gemiddeld komen we als laatste groep aan in de Fina, en ’t is zoeken voor een plaatsje met al die A’s, B1’s en C’s al op het terras.

Bedankt Jo en Marvin, voor het sterke kopwerk, en bedankt voor de eieren met spek, Marty. En sommigen waren echt wel heel extreem uitgedroogd denk ik, want blijkbaar is het nog een lang Fina-avond geworden!

Verslaggever van dienst, Nele
112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page