top of page
FIna.jpg

Café Parking "De Fina"

Cafe Parking "De Fina " bijna 40 jaar een waarde in Overmere , zowel in de winter als in de zomer . In de zomer kan je genieten van het gezellig terras . Vroeger kwam men de auto voltanken , nu zoekt men een ander excuus .

Digicount

Digicount is een volledig digitaal accountancykantoor met klanten over het hele land. Koen Servranckx en Liesbeth D’Joos, twee ervaren erkende accountants, hebben de leiding en met kantoren in Dendermonde, Herentals en de Brusselse rand zijn ze altijd wel ergens in de buurt​Wil je weten wat een digitale boekhouding voor jouw onderneming kan betekenen, of ben je van plan om als zelfstandige te starten? Bezoek dan zeker de website www.digicount.be voor meer informatie.

Metaalbewerking Meirlaen

Metaalbewerking Meirlaen is een industrieel toeleveringsbedrijf voor CNC draai- en freeswerk en mechanisch ontwerp gevestigd in Merelbeke.​Een trouwe sponsor die de Stuurkens al jarenlang ondersteunt!

marty-schilderwerken.webp

Marty - Vakmanschap tot in de puntjes
Voor professioneel schilderwerk dat jarenlang meegaat, vertrouw je op Marty Groep uit Lokeren. Met een diepgewortelde passie voor het vak en meer dan 20 jaar ervaring garanderen we kwalitatief vakmanschap tot in de puntjes.

Shapescape

Shapescape is gespecialiseerd in het ontwerpen van doelgerichte oplossingen in Minecraft zodat het doelpubliek een op maat gemaakte leerervaring krijgt,  ​ ​

Algemeen Schrijnwerk Dirk Van Peteghem


Voor al uw vakmanschap!

 

Scale-Up  

Scale-Up CommV met als eigenaar Mario Van den Steene heeft als hoofdactiviteit Business Development & Management Consultancy.

 

De opdrachten bestaan er hoofdzakelijk uit om bedrijven rendabeler te maken en sterker te laten groeien en beter in de markt te zetten. Dit zowel voor lange en kortere termijn opdrachten in alle industrieën.

bottom of page