top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A/B1 Kattenberg

Met achttien Stuurkens zijn we deze morgen.

Afgelopen nacht zijn de laatste druppers gevallen, en nu belooft het een zalig zomers dagje te worden.Filip & Geert nemen het voortouw richting Melle, de vertrouwde Betsberg op.


Onze Filip heeft steeds goede benen, hij is ondertussen wel de “spinning”koning van HET PAND vermoeden we.Voorbij Melle en Oosterzele de LANGE MUNTE op, en deze keer wel de volledige kasseien van de Lange Munte... die Mon zijne geest dwaalt hier nog altijd … Langs Beerlegem duiken we naar beneden langs de BIESTMOLEN, richting Ename.

 

In Ename draaien we links de kasseien op van de Kattenberg. Direkt de hartslagen naar oranje en rood ; tijd voor mooie aktiefoto’s ! Marieke vraagt hoever het wel is… “nie ver Marieke, maar 400 m”… Voor Rita is het de langste Kattenberg ooit 😊 O.m. Evy is sterk bergop, ze blinkt in haar vel, de spinningsessies werpen hun vruchten af !

We keren terug langs Horebeke, lekker naar beneden... nu gaat het vlot !

Filip heeft nog een verrassing in petto : we draaien het betonbaantje steil omhoog langs Molenberg bergop. Mooi klimmetje, plezanter dan die kasseien van de Molenberg.

We houden halt in Munkzwalm, een bruin café met de urne met as van de overleden patron op de schouw. De volgende keer gaan we halt houden in het café rechtover, want daar hebben we een stralende ruitenwasster gespot ! 😊


Op de terugweg zit de wind wat tegen, maar koprijders genoeg vandaag, o.m. Michaël, Peter, Geert & Ronny. Ronny is terug van stage in Spanje, en kan zijn goede benen niet verstoppen.

De Fina gesloten, we rijden tot op de Donk naar de Nieuwe Wandeling, waar het zalig vertoeven is op het terras. 90 km op de teller met 450 hms à 29,7 avs. Onze 1 mei viering zit erop.

Jochen komt ons nog vergezellen na een solo training. Schol op deze stralende dag.

Mau




40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page