top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Seizoenstart 2021

Beste Stuurkens,


volgende zondag start het nieuwe seizoen. We hadden gehoopt op versoepelingen, maar helaas zijn die er niet gekomen. Mogelijks komt dat alsnog tijdens het overlegcomité komende vrijdag, al evolueren de cijfers daarvoor niet echt in een goede richting.


Dat maakt dat fietsen momenteel nog steeds beperkt blijft tot max. 4 volwassenen. Het is voor ons als club met ondertussen 96 leden niet haalbaar dat te organiseren. Eens er terug groepjes van minstens 8 mogen, zullen we dat net zoals vorig jaar proberen in goede banen te leiden.De bedoeling is op de kalender in te pikken eens de versoepelingen er zijn. Tot dan hopen we dat jullie elkaar vinden in groepjes van maximaal 4 om zo de fietsconditie op te bouwen of verder aan te scherpen, met respect voor de geldende regels. Gelieve daarom ook niet allen zondagochtend om 9h aan de Fina af te spreken.


De GPS ritten voor A & B staan op de website, die van de C1 & C2 worden geleidelijk aangevuld. En natuurlijk is er nog de wekelijkse Stuurkens challenge!


Het bestuur

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page