top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 - sponshorship DUVEL

Zonnige Zondag met 10 B2 Stuurkens aan de start.

Duidelijk veel B2 Stuurkens met vakantie of gisteren te lang blijven hangen op zomerbars.

Ondanks het feit dat Jo de lange rit ging verkennen afgelopen zaterdag nam hij de kop, initieel voor even maar effectief dan voor de hele rit. Bedankt Jo voor het stevig kopwerk.

We rijden vandaag Prinsdaal - Ressegem. Via Schoonaarde rijden we richting Lede om te beginnen met op en af. De eerst OP is Prinsdaal, te Bambrugge. Daarna gaat het aan een ‘gezapig’ tempo verder richting de stop op het marktplein van Sint-Lievens-Houtem. Daar stoppen we niet aan Kleine Mien maar gaan gewoon op het terras van De Gouden Leeuw zitten, terras want de café was nog niet open, na 10 min wachten, klokslag om 10u kwam de garçon ons toch bedienen. Daar vernemen we dat Freddy eigenlijk een sponsorship heeft met Duvel. Wordt toch wel is tijd dat ook hij met een Duvel helm gaat rijden ?! en een lijst krijgt van Cafés waar ze Duvel verkopen zodat we altijd zeker zijn dat we er eentje vinden op zondagvoormiddag.

Na de stop rijden we via Vlierzele - Oordegem richting huis. Aan het einde van de rit wordt er aan de kop wat gewisseld, Paul laat zich afzakken, Nele rijdt even kop maar Patrick onze B1 bezoeker neemt het vlug over.

Op de Molenstraat wordt er nog eens goed doorgetrokken, vooral omdat Paul continu roept nog een tandje bij en dan hebben er velen niet veel nodig…


Mooie rit, 60 km op te teller aan een gemiddelde van 27,5!!


Sportieve groeten

Lies59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page