top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 De Griete

Overmere kermis....normaal komen er dan niet teveel Stuurkens buiten. Was het dat halfuur later vertrekken, wie zal het zeggen - maar we waren toch met 19.


Dat er redelijk veel wind stond om windstil te zijn. Het was werkendag - de heenrit was voor Eric, Michael en Jochen. Blijft een mooie route, zeker wanneer je de dijk opkomt in Nederland.

De Griete zelf was druk bezocht - maar we vonden toch nog een plaatsje. Wind mee op de terugweg zat er ook niet echt in, het was zijwind. Terugkeren was met Michael, Jochen en Eric en de laatste 20km werd er flink gewisseld met Geert, Maurits en Filip.


Een mooie 108km op de teller met een gemiddelde van 31.4km/h. Meer moet dat niet zijn. En aan de vrouw in de BMW die het in de Lindestraat nog nodig vond met de ruit open vanalles te roepen: chill, 't is zondagvoormiddag - als je dan al hypergefrustreerd moet rondrijden zoek een leuke hobby om te onstressen, zoals fietsen. Bovendien met je er maar 30km/h en moet je 1.5 meter afstand houden van fietsers - u was dus stevig in overtreding.

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page