top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

SPONSOR IN DE KIJKER : SHAPESCAPE

Bij Shapescape brengen we twee werelden samen die op het eerste gezicht misschien niet veel met elkaar gemeen lijken te hebben: gaming en onderwijs. Maar wij geloven dat dit een perfecte match is! Wij zijn een creatief team dat gepassioneerd is over het maken van educatieve content binnen het Minecraft-universum. Dit doen we door leuke, boeiende games en ervaringen te ontwerpen die niet alleen entertainen maar ook leren.

Stel je voor dat je door oude beschavingen kunt wandelen, complexe wiskundige problemen oplost of de geheimen van de natuurkunde ontdekt, allemaal terwijl je speelt in de wereld van Minecraft. Dat is precies wat wij bij Shapescape doen. We maken leren leuk en toegankelijk, door onderwijs en entertainment hand in hand te laten gaan.

Dus, of je nu een ouder bent die op zoek is naar een nieuwe manier om je kinderen te laten leren, een leraar die zijn lessen naar een hoger niveau wilt tillen, of gewoon iemand die houdt van Minecraft en nieuwe dingen wil ontdekken, bij Shapescape vind je iets dat je aanspreekt.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page