top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

SPONSOR IN DE KIJKER : DIGICOUNT

Digicount is een volledig digitaal accountancykantoor met klanten over het hele land. Koen Servranckx en Liesbeth D’Joos, twee ervaren erkende accountants, hebben de leiding en met kantoren in Dendermonde, Herentals en de Brusselse rand zijn we altijd wel ergens in de buurt

 

We specialiseren ons in freelancers, consultants en vrije beroepers. Plannen om op te starten met een eigen zaak of te veranderen van boekhouder? Wij bekijken graag samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Vanaf het moment van oprichting bieden we een digitale dienstverlening. Ons team zorgt ervoor dat jouw boekhouding niet langer aanvoelt als een saaie verplichting, maar wel als de waardevolle bron van inzichten die ze is.

 

We streven ernaar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om aan hun boekhoudkundige verplichtingen te voldoen. Tijdrovende taken worden vervangen door slimme tools zodat ze altijd over de juiste financiële informatie beschikken en meer tijd hebben voor de zaken die er echt toe doen.

 

Waarom zou je kiezen voor Digicount? Hier zijn een paar redenen:

  • Digicount zet sterk in op digitalisatie, wat grote voordelen biedt op het gebied van communicatie en efficiëntie;

  • We werken digitaal en toch hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten;

  • Kantoren in Dendermonde, Herentals en de Brusselse rand;

  • We regelen de oprichting van jouw bedrijf met een digitale volmacht, zodat je je zelfs niet hoeft te verplaatsen;

  • We werken met een maandelijkse standaardprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van de maand.

 

Kortom: ons doel is om met een digitale boekhouding ondernemers te ontlasten van handmatige, administratieve taken.

 

Wil je weten wat een digitale boekhouding voor jouw onderneming kan betekenen, of ben je van plan om als zelfstandige te starten? Bezoek dan zeker onze website www.digicount.be voor meer informatie.13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page