top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Samenwerking met Etixx

Beste Stuurken,

onze Stuurkens worden alsmaar sportiever, en de juist sportvoeding kan daarbij helpen. Met de juiste eetgewoonten kun je je sportprestaties verbeteren. Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo haal je het maximum uit je trainingen en zorg je ervoor dat je lichaam goed herstelt na een inspanning.

We zijn trots op de nieuwe samenwerking van 't Stuurken met Etixx sports nutrition die je daarbij kan helpen. Als lid van onze sportclub kunnen Stuurkens genieten van een exclusieve korting* van 30% op het volledige Etixx sportvoedings- en supplementengamma. Via onze clubcode 'STUURKEN' kan je op de Etixx website genieten van deze korting. Bij iedere Etixx aankoop steun je ook de club want 10% van je aankoop gaat integraal als sponsoring naar de club.

De bestelling kan thuis geleverd worden of bij je dichtstbijzijnde Etixx partnerapotheek. Verzending is gratis vanaf 75 Eur - je kan natuurlijk ook altijd met meerdere Stuurkens samen afspreken en bestellen. Bij de partnerapotheek kan je na bestelling op de website meteen afhalen, wel je bestelbon afprinten en meenemen. Meer informatie op de Etixx website.

* Deze exclusieve korting is niet cumuleerbaar met andere acties. Neem hier een kijkje op de Etixx website
Clubcode: STUURKEN

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page