top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Rijden Puiten op de Padden?

't Is een goeie vraag van onze Johan, maar ik kan er niet op antwoorden. In elk geval, de B1 met 17 richting kasseiland vandaag.


De start is voor Geert & Jochen op kop. Na 14 dagen reis en gisteren de Molenhoek rit, doet het al geen deugd van in het begin - maar bon, we willen ons kasseitje bijdragen dus tot de Betsberg houden we de kop. Daar nemen Hendrik & Filip over. Een valse start, want na 10 meter staat Hendrik plat. Wat er precies aan de hand was weten we niet maar het duurt even - op die tijd vervangt Mon alle banden van de B1. En de B2 erbij. 🤪Enfin, terug op weg - via de Lange Munte waar iedereen netjes blijft zitten richting Paddenstraat. Julien neemt zij die dat niet zien zitten mee op een alternatieve route, en de Flandriens gaan voor de kasseimarteling. Uw reporter heeft de benen niet maar zet toch aan, en wordt halverwege voorbijgevlamd door Ronny & later nog Johan. 't Is dat we al een verkoudheid hebben, anders hadden we er wel eentje gekregen.


Hergroepering want iedereen moet over de Lippenhovestraat. Oef, dat waren de laatste van de dag - maar er komen wel nog wat pittige bultjes. We slingeren naar huis en komen in Herzele eindelijk een cafeetje tegen waar de cafébaas snel buiten komt zeggen dat we "langs het 'zijwegeltje naar vanachter kunnen met de velo". Smal wegeltje, maar een flinke verrassing wacht ons: een mooi terras, en (de zeeuwsvlaamse?) Carmen. Ronny King krijgt zelfs een druppeltje bij de koffie. 't Eiland, eentje om te onthouden.Julien en Filip die al een tijdje op kop zitten geven het roer over aan de brommers Ronny & Johan, en het gaat in een rotvaart naar huis. Werken in Lede - geen probleem, we komen via een voor mij onbekende maar zeer mooie route langs de Vijfhuizen naar huis.


Kort maar hevig ritje, op alle vlakken!

93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page