top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Putberg Pajottenland

Toch nog een 12-tal A-Stuurkens aanwezig voor onze laatste best pittige rit naar het Pajottenland met de Puttenberg en nog enkele andere kuitenbijters.

Dirk, Fabian, Andre, Eric VG, Ferre, Martin, Kenneth, Koen, Hendrik, Sven, Michael en Robin .

Andre ( Alias de Phil ) was ook nog eens van de partij sinds zijn verhuis naar St-Michel(Fr.) Dirk en Fabian nemen de kudde op sleeptouw richting Roosdaal. Best een lastige aanloop met veel vals plat.

Iets voorbij Wieze laat Koen zijn elektronische versnelling het afweten en keert terug huiswaarts . De Puttenberg, een goeie 800 m met een zachte aanloop maar het venijn zit hem degelijk in de staart ..+- 11 % max.

De A-Stuurkens zijn ok en verteren deze helling heel vlot. Eens boven neemt Kenneth het over van Dirk en in gestrekte draf richting Ternat en verder zo naar Asse ..

Juist voor Baardegem houdt Fabian het voor bekeken op kop en Ferre neemt het over …hij dacht “ 't is toch niet ver meer tot onze pitstop “ maar met de wind pal op de snuit, houdt hij het snel voor bekeken ….slechte benen Ferre ‘ zou de Mau zeggen …die trouwens niet van de partij was.

Uiteindelijk na ruim 60 km toch nog een cafeetje gevonden, daar trakteert de Phil op zijn verjaardag zegt hij ( die pas in November is ).

Daarna komt Sven ook nog wat kopwerk doen en zo belanden we terug in Overmere op Denny zijn terras.

Sven, ook verjaard deze week, trakteert van zijn kant.

Het weer was goed en iedereen heeft er op zijn manier van genoten ..+- 95 km met 550 hm en 31.4 gem.


Sportieve gr.

Fabian.55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Commentaires


bottom of page