top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Onder spanning blijven, Rik !

De C-stuurkens staan ondanks het slechte weer van de voorbije dagen om 8u30 talrijk paraat. C2 vertrekt richting Affligem. Sandra en Odilon nemen de kop; Via Schoonaarde rijden we naar Wieze - Herdersem aan 25 km/u.

Het is nog frisjes, Net Septemberweer, zegt Sandra..

Van Herdersem naar Affligem is het constant vals plat. Naar de abdij van Affligem is er een kleine vrijaf en Rik en Odilon en Theo schieten de berg op. Sandra, Greta, Bea en Martine volgen.

Aan de Brusselsesteenweg in Asse komt Rik naast Sandra rijden en zegt 'mijn ketting is stuk'!. Odilon heeft het wat hersteld maar de ketting moet steeds onder spanning blijven.. Oei, we zijn op 15 km van Brussel. Het is niet het moment om stil te vallen ! Dus blijven trappen onder dezelfde spanning, Rik . Gemakkelijker gezegd dan gedaan, met al die heuveltjes hier. Sandra stelt voor, als hij terug los is, neem ik jou fiets en kan jij mij duwen, lol.

We dalen af naar café Stienne in Meldert. We verpozen even op terras in de zon.

Rik ziet het nog helemaal zitten en vertelt moppen over de soorten 'Tor', waaronder de vibrator.Vol moed zetten we de rit verder naar Wieze, in het wiel van Rik, want hij bepaalt nu het tempo. In Wieze moeten we een ommetje maken want er is er terug een triatlon. Een agent wijst ons op een bord, ook verboden voor fietsers !

Op de dijk krijgen we een vrijaf. Rik en Odilon zetten het tempo hoog. Sandra volgt nu in het wiel van Greta aan 30 u richting fina. Bea, Martine en Theo volgen na. Op terras wordt er nog wat nagekeuveld over de ketting en de Tor ;)

62 km 22 gem.

San

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page