top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Naar Olland met een kampioen

Met 15 staan we er, klaar voor de B rit naar Olland. Maar er is er toch eentje die er met kop en schouders bovenuit springt. Julien heeft z'n belofte gehouden en heeft z'n kampioenentrui aan van 50 jaar geleden .... 1971! De helft van de Stuurkens moest dan nog geboren worden.Het is even omrijden in het begin door alle wegenwerken, maar we raken op het juiste pad. Even verwarring of de vrijaf al begonnen is in de Lindestraat, want de snelheid ligt meteen stevig met de 2 turbo's Kris & Eric op kop. Maar iedereen peddelt vlot mee.


Eens in Olland hebben we de vrijaf - waar de snelheid nog eens naar boven wordt getrokken dik boven de 40km/h. Vroeger won je daar de vrijaf mee, nu kan je in het beste geval mee. 't Is toch even diep gaan, je zou er de borden omgekeerd van zien.


9h dus geen stop, het gaat in draf terug naar huis maar de wind komt op kop. En 50 jaar geleden of niet, onze Julien komt ook z'n kopwerk doen. Eens talent, altijd talent. Het is blazen en puffen maar we raken in de Fina, en ze hebben gesmaakt!

180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page