top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Met vol enthousiasme terug van start !

Rustig starten op de eerste rit van het seizoen, want iedereen heeft er zin in ook al is het bij sommige lang geleden dat ze op de koersfiets gezeten hebben……

We zijn met 8 Stuurkens in de C groep en starten de rit langs Heikant , Avermaat en zo naar de dijk in Dendermonde, waar Sandra zegt straks hebben we meewind hoor. De eerste rit van Els Vereecken is er onmiddellijk ene met drie bruggen dus de vuurdoop is gegeven….

Als we bijna in schoonaarde zijn beslissen we om toch een tussenstop te doen bij Lange Pier, waar ze weeral opkeken omdat we bijna allemaal vrouwen waren… de Rik, Fernand en Dennis zien er toch mannelijk uit …. Bij lange pier al eens geklonken op de verjaardag van Sandra en kregen we zomaar belegde sandwiches van de cafébaas, gaan we nog langsgaan!!!

We zetten onze rit verder langs de velden van Schoonaarde naar Uitbergen brug waar we de groep B2 tegenkomen. Dennis kon het niet laten en zette even een sprintje achter de groep om nadien terug af te zakken bij ons. De laatste brug opnieuw over in uitbergen richting de fina, waar we eindelijk gezellig nog eens konden napraten over de rit. We kunnen terugkijken naar een eerste geslaagde rit ( zonder wind in de rug J) om terug op gang te komen met 40,02 km op de teller en een gemiddelde snelheid van 21,3 km/u.

Wendy135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page