top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Met 22 naar Meerdonk !

Met 22 B-Stuurkes vangen we de vlakke rit aan naar Meerdonk.

Zoals de laatste weken wel vaker het geval is staat er ook vandaag weer veel wind maar blijft het gelukkig droog.

Julien en Ronny vertrekken op kop met de wind in de rug. Na een 20 tal km laat Ronny de kop over aan uw reporter voor één dag.

Ronny toch zaterdag wat minder gaan lopen dan kunt ge langer op kop rijden ;-) en hopelijk is Jochen snel terug als onze reporter!

In Hamme wijken we van het parcours af omdat er wegenwerken zijn, gelukkig heeft Julien de rit reeds komen verkennen en loodst hij ons perfect tot in Meerdonk.

Eens in Meerdonk komt de wind vol het ons gezicht en Julien zegt gelijk " andere en betere voor op kop" maar eerst wordt besloten om even pauze te nemen voor extra energie naar binnen te werken. Mon heeft voor de 2de week na elkaar een lekkende tube en geeft aan dat we verder mogen zonder hem, Kristof E besluit om bij Mon te blijven. Marvin en Johan komen op kop om de terugweg aan te vangen en beide heren blijven denk ik ook op kop tot in Overmere, sterk werk mannen!

Rond Lokeren begint de wind achteraan zijn tol te eisen en krijgen enkele Stuurkens het lastig, te weinig km's op de teller dit jaar?

Rond 11.20u komen we als eerste aan op het terras van de Fina met een gemiddelde van 28,5km/u.

Volgende week staat er een zeer stevige rit op het programma, de Paterroute met 650 hoogte meters!


Thomas C

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page