top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Marty met "gouden benen" in de Kruibeekse Polders

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

Een vlak ritje vandaag.


Elf A Stuurkens aanwezig. Niemand heeft zin om de kop te nemen !

Maurits, de jarige, en den ouwe Martin hebben er wél zin in ! Ze nemen de eerste kilometers voor hun rekening als opwarming? ze leggen er stevig de pees op, tegen 35/u de brug op in de Kerkstraat, de jonge mannen zijn gewaarschuwd !! Daarop komt Marty met zijn jong gezelschap...

In Sinaai vinden we een paar heel lange kasseistroken, gelukkig met 'n strook beton ernaast. "Wat is het stil in de groep", zegt Ferre, "zonder Eddy "... "In Calpe zal het wat luidruchtiger zijn" :-)

Voorbij Nieuwkerken Waas en Kruibeke arriveren we naast de Schelde. Hier is het grootste overstromingsgebied van Vlaanderen aangelegd, een gevarieerd landschap van slikken en schorren. Prachtig !

Niemand heeft daar veel oog voor door de hoge snelheid. Marty legt hier een verschroeiend tempo op....én onze jongste aanwinst Michiel toont hier zijn klasse ! Iedereen wordt op een lint getrokken... de hartslagen naar 180.... we zijn vroeg in het centrum van Rupelmonde, de cafébaas kent ons goe... de Stuurkens zijn hier nog geweest !! Maurits de jarige, trakteert, dat is het minste wat hij kan doen, zegt Ferre... Wat is het genieten op het terras in de zon zeg... het voelt als jaren geleden... pfffNa onze stop rijden we langs de zwarte madame - wat een vrouw, met wulpse en sensuele vormen, groots, onstuimig, krachtig... lig daar maar eens mee in bed... :-). zou Eddy zeggen...Wat eerst op een salonritje leek, draait nu heel anders uit... Het blijft verschroeiend hard gaan met de wind op kop.... Marty krijgt er niet genoeg van, hij heeft alle jonge mannen al opgesoupeerd,, maar met strerke Michiel heeft Marty wel last ! ... Chapeau Michiel ! Wat een aanwinst voor de A's, "op én naast de fiets", zegt Marty !!!


Voor 11u30 zijn we terug in de Fina, 90 km à 32,3 /km gemidd. Bedankt mannen ! En Maurits, de jarige, zit stikkapot... maar hij is vermoedelijk niet de enige...

Mau


84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Comments


bottom of page