top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Loslopende hond

Bijgewerkt op: 28 jun. 2021

19 Stuurkens staan om 08u30 startklaar. Freddy speelt voor late kerstman en deelt ons elk wat mooie grijze fietshandschoentjes uit.

Geschonken door Johan Van Steendam, waarvoor dank !

We vertrekken samen richting Kalken, waar Bea aan de kerk staat op te wachten.

C1 rijdt verder, en Sandra, Christine, Theo & Bea volgen de groep.

In de bocht naar de industriezone van Laarne komt plots een loslopende hond vanachter de bomen, recht op Theo af. We horen een luid gegil van Bea, maar Theo ligt al langs de grond. Een voorbijganger toont ons waar de eigenaar van de hond woont. Gelukkig is er niets aan de gloednieuwe fiets van Theo, enkel lichte schaafwonden. Zo zetten we onze rit verder richting Melle.

In Bottelaere komen we de C1 groep terug tegen met lekke band. Nu volgt de Asselkouter, waar Christine onmiddellijk haar vrijaf neemt, en Theo haar volgt tot boven.

De fiets van Remco maakt een hels lawaai, en da.arom houdt de groep halt. De 4 C2's rijden verder richting Scheldewindeke Via kleine baantjes is het genieten. Tot we plots een renner in de gracht rechts zien zitten. (aangereden door een motard)

"Wat een pechdag voor sommigen" zegt Sandra. Voorzichtig zijn en aandachtig blijven is de boodschap. Net voor St-Lievens-Houtem worden we terug ingehaald door C1 ; samen houden we halt in de GOUDEN LEEUW.

Na een Duvel en een cola vertrekken de C1 ; Sandra rekent af en C2 volgt.

Bij elke hond die we passeren roepen we "Pas op Theo" !! :-)

We bollen aan 28/u de heuveltjes af richting Fina ; we hebben een rit van 58 km en 22/u gemid.Na enkele drankjes haalt Denny een grote muziekbox boven, en geraken Gerard & Denny al in de mood voor de RED DEVILS !


San

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page