top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Klaar voor de Stuurkens challenge?

Beste Stuurkens,


de komende weken krijgen jullie een aantal uitdagingen gelinkt aan onze sponsors, zodat jullie opgewarmd raken voor het nieuwe seizoen.


Elk weekend volgt een uitdaging die loopt tot het volgend weekend, gevolgd door een loting onder degene die hebben deelgenomen met als weekprijs 10 Eur bonnetjes voor onze thuisbasis café De Parking. Tussen degenen die aan alle uitdagingen hebben deelgenomen over de weken heen wordt een Stuurkens-kledijbon van 50 Eur verloot.


Om succesvol deel te nemen post je het bewijs op de Facebook pagina van het Stuurken met de gevraagde hashtag.
De eerste uitdaging is die van sponsor Shapescape – ofte Bram. We warmen met deze eerste uitdaging langzaam op. Het doel is om lid te worden (of te zijn) op Strava van ’t Stuurken, en in de komende week minstens 1 fiets activiteit te doen.Voor Strava hoef je geen fietsgps – je kan dat ook op een smartphone installeren en zo je rit opnemen. Op onze website kan je trouwens ook zien hoeveel de Stuurkens al gereden hebben die week: https://www.stuurken.be/programmaDeze uitdaging loopt tot volgende zondag 21 februari. Post een foto van je activiteit op de Stuurkens strava op onze facebook pagina met daarbij in de tekst159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page