top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sanctus.

C1 & C2 zetten vandaag samen aan richting de Abdij van Affligem, met 22 leden. De kop wordt genomen door Sandra & Jill die ons in de goede richting loodsen. Voor sommige wegjes wordt de groep wat groot, maar alles verloopt prima.


Als we stilaan het wijwater ruiken, wordt de vrijaf gegeven. Ronny King & Jo zijn weg, achternagezeten door Denny, Jill, Marieke en hier en daar nog iemand. De reporter sluit nog aan, en gaat samen met Ronny & Jo op pad - een stevige versnelling later is het nog Ronny & Jochen. Niks te vroeg dat we de abdij zien, die puist op het einde valt toch wat tegen.C1 en C2 rijden apart naar de stop, beetje verder - een oud café zoals een café eigenlijk hoort te zijn. Wat bijeengesmeten stoelen, wat (oude) cola glazen en waar het niet te nauw steekt.


De terugkeer wordt apart aangevat. Jill & Jochen nemen de kop bij C1 - langs de Dender keren we terug. Het is rustig in de groep, tot de GPS track tot consternatie leidt. We moeten over een klein smal brugje, maar eens aan de overkant blijken we toch niet verder te kunnen. Terugkeren maar over dat korte steile brugje, waarbij uw overmoedige reporter toch moet afstappen (de gruute plateau) en Robert in het gras doet belanden, gelukkig zonder erg. We besluiten onze eigen versie naar huis te kiezen, en dat loopt vlotjes.


Zo vlotjes dat ook Jo & Ronny King nog aan kop komen, in Appels - wat er staat wel wind en het blijft vlotjes rond de 30 km/h draaien. Jo trapt in de (gesmolten) boter, en krijgt nog gezelschap van Mario vooraan voor het laatste stukje.


Mooie rit!

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page