top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Hevige wind bij de C's !

Met 16 C Stuurkens staan we heel blij aan de Fina startklaar.

Marieke, Katrien en Rik zijn terug van de partij !

Sandra en Paul Mertens nemen de kop. Met wind in de rug aan 26/u rijden we via de Dijk naar Schoonaarde richting Wieze. Ondanks de koude wind en een klein beetje zon zijn de Stuurkens superblij terug te kunnen fietsen !

De weegoden zijn ons dit jaar écht niet goed gezind. In Wieze roept Sandra Greta naar voor, want de rit is nog lang en er staat een hevige zijwind.

Via landelijke baantjes, goed ruikende bomen, rijden we naar het station van Opwijk. Paul geeft gelukkig duidelijke aanwijzingen, want langs de Leirekensroute is het opletten geblazen ! Heel veel voetgangers, tegenliggers, en putten in het wegdek. Er moet met veel aandacht worden gereden ! Chantal heeft even geluk, want door het gebabbel verdwijnt de aandacht.Iedereen bolt goed mee aan 26/u richting Peizegem. Hier doen we een terrasje. We hebben geluk, er is nog net genoeg plaats voor 16 Stuurkens. De rest zit vol met wandelaars. Er wordt stevig bijgepraat, snel iets gedronken, Nele neemt wat foto's, Sandra rekent af, want het is té koud om lang te vertoeven !

Gezien we dezelfde rit volgen, verdelen we de groep in C1 en C2,

er staat een hevige tegenwind voor de resterende 27 km. Nele, Freek, Stijn & Paul M nemen Robert, Ronny King, Gerard, Marieken,

Katrien, Chantal & Fernand mee aan 27/u volle gas ! Sandra & Odilon volgen à 24/u met Rik, Theo & Greta.

In het Hoogveld neemt Sandra via het fietspad de verkorte route en aan de lichten van Dendermonde - Hamme ontmoeten C1 en C2.

Chantal sluit haar aan bij C2, want haar batterij is op, te weinig suikers gegeten.

Op tijd iets eten, drinken, verstandig en veilig rijden, dit hebben we vandaag weer geleerd.

Na 60 km komen C1 aan 24,5/u en C2 aan 23/u. We vergezellen de andere Stuurkens op het terras, maar voor niet lang, want het is té koud.

San

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page