top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Het Beach-seizoen zit er helaas weer op

Bijgewerkt op: 2 feb.Met tegenzin eraan begonnen. Ik was niet zinnens om dit seizoen deel te nemen aan strandraces, maar Kenneth kon me toch overhalen om samen deel te nemen in De Panne. En al gouw had ik de smaak terug te pakken. Als de zee roept moet er gebuffeld worden over de golfbrekers!

In deze periode volgen de strandraces elkaar vrij snel op, zeker als je die in Nederland meerekent. Deze heb ik links laten liggen aangezien de meeste strandraces zich daar in Noord-Holland bevinden en dat is me net iets te ver om als 'middenmoter' naar af te zakken. Na De Panne volgde De Haan en een week later The Classic in Bredene.Helaas kon ik er niet bijzijn op het BK in Bredene tijdens de nieuwjaarsperiode, maar daar heeft Thibau gestreden voor de eer. Na nieuwjaar waren er nog Zeebrugge, Middelkerke (met zijn 2x 10km singletrack in de duinen) en als afsluiter de beachrace voor duo's en teams in Bredene.


De conditie ging er goed op vooruit doorheen deze weken en tijdens duo-race in Bredene was ik zeer goed van start. Bij het eerste keerpunt zat ik bij de eerste groep, jammer genoeg had mijn partner die dag niet de benen om te volgen. Ik wachtte in eerste instantie tot hij terug bij was, maar vervolgens moest hij terug lossen, om uiteindelijk voortijdig op te geven. Maar het was weer een geweldige ervaring!. Ik hou van het strand! Jammer dat het weer achter de rug is....
Bekijk de video vanaf min 388 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page