top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A Hoogzomer in Gooik en Oetingen

Vandaag een pittig ritje naar het Pajottenland. De route is wat aangepast door wegenwerken. We zijn met een mooie groep van 13 ! Sven & Laurent nemen ons mee langs Wieze, Moorsel richting Affligem. De Eksterenberg op, in Ternat de nieuwe brug over de E40 door richting Gooik.

We rijden langs het berchembos ... mooie stukjes natuur ! Steeds draaien en keren, bergop en bergaf... We zijn vlug in Gooik, reeds om 09u45 ; de zomerbar "BAAR 28" is nog niet open, Marty neemt zijn gsm en belt de uitbater,

die staat nog onder de douche. Marty : "douch maar rustig verder, we hebben tijd ! " Het is héél gezellig vertoeven in de zomerbar... hier schijnt blijkbaar altijd de zon.

Martin trakteert op zijn 68ste verjaardag. Proficiat ouwe !Terug de fiets op ! Onze route brengt ons langs rustige landbouwbaantjes door het dorp van Oetingen, langs het 5de karrewiel.

Daarna hebben we nogal wat kuitenbijters die ons nogal doen zweten, want het wordt wel warm nu.

In Liedekerke nemen we niet het Denderpad, maar langs Welle en Aalst naar huis.

In de Fina aangekomen, bestelt Laurent zich TWEE grote tennisballen ... dan weet je het wel... .Gemidd : 31 /u Hoogtemeters : 600 Afstand : 99 km Volgende week naar de Kruibeekse polders, ook een stukje prachtige natuur

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page