top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Gevel-service Monopoly
De laatste sponsorchallenge is de Gevel-Service Monopoly, en die is wel perfect geschikt voor de nieuwe ‘lockdown’ waardoor onze clubritten zijn afgelast. Wie zin heeft, zal weten wat doen!


De beloning is er ook niet naast! Met dank aan Bart en Dieter van En Danseuse te Lokeren, trainingsbegeleidingscenter voor sporters krijgt de winnaar een bikefitting bij En Danseuse!Pijnloos fietsen? Een must voor iedereen, en En Danseuse kan je daarbij helpen. Nekklachten, rugklachten, voetklachten of slapende vingers? Het zijn maar een paar kwaaltjes die geregeld voorkomen als we gaan fietsen. Door jouw fietspositie aan te passen kunnen we vervelende klachten verhelpen. De juiste fietspositie helpt je dan ook om je optimaal voor te bereiden op jouw volgend fietsdoel.


Wat zijn de spelregels?

Speel Gevel-service Monopoly en ontdek iconische (wielerplaatsen) in Vlaanderen. Want koers dat is de Ronde, dat zijn kermiskoersen in bruine cafés , dat zijn lekkere paters drinken na een lange rit maar koers is ook religie, bijgeloof!


Elke foto van onderstaande monumenten levert een aantal punten op. Neem een foto van jezelf in Stuurkens outfit met het momument duidelijk zichtbaar. Heb je alle plaatsen binnen de categorie bezocht dan verdubbelen jouw punten! Let op – een monument kan maar 1x meetellen.

De wedstrijd loopt tot en met zaterdag 24 april 2021. Je stuurt éénmalig (anders wordt het teveel om te volgen voor ons) een email naar info@stuurken.be met een opsomming van je bezochte plaatsen, je punten en duidelijke foto’s in bijlage voor zaterdagnacht 24 april.


Zoals in een echte koers kan je natuurlijk de concurrenten zenuwachtig maken door het posten tussendoor posten van je foto’s op Whatsapp of onze Facebook….Maar de prijzen worden aan de meet uitgedeeld!


Dus nog eens een samenvatting van de spelregels:

  • Je neemt een duidelijke foto van jezelf in Stuurkens outfit en het monument

  • Je stuurt eenmalig een mail naar info@stuurken.be voor zaterdagnacht 24 april 2021

  • In die mail staan al je bezochte monumenten, je puntentelling en in bijlage alle foto’s

  • Een monument kan maar 1x meetellen

  • Enkel de eerste mail van elk lid wordt rekening mee gehouden (dus meerdere sturen heeft geen zin) en enkel foto’s die voldoen aan de voorwaarden worden meegeteld


Veel succes iedereen!


De bekendmaking van de winner volgt de week erop, nadat alles is verwerkt 😊

248 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page