top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

De heuveltjes van Odilon...

Met 15 C Stuurkens staan we klaar voor de rit van Odilon naar DE KLOKKE.

Velen zijn nog op reis of hebben andere verplichtingen.

10 C1 Stuurkens vertrekken om 8u30, 5 C2's volgen richting Uitbergen naar Bruinbeke.

Vanaf Serskamp naar Impe & Papegem is het constant vals plat.

Sandra heeft die rit nog nooit gereden, zegt ze, "ik zat altijd in Mallorca, dus ben wel benieuwd !"

Mooie rustige baantjes, van kerkje Vlierzele naar kerkje Letterhoutem.

Odilon legt de pees erop en vliegt de heuvels op. Gerard, Theo, Sandra & Greta steken een tandje bij en volgen in zijn wiel.

Plots beseft Gerard dat Odilon de steile helling naar Kampenheuvel zal nemen, en stelt voor rechts af te slaan richting de Balei naar de Romein.

Het is iets mooier rijden, maar ook gemakkelijker :-)

Iedereen blij. Gelukkig dalen we nu de Kampenheuvel af richting Zonnegem. We bemerken de vroegere brouwerij. Geen verkeer, mooi landschap, zon, zalige temperatuur, dat is écht genieten, ondanks het klimwerk.

Nu volgt nog één steile helling naar de kerk in Erondegem, en we houden halt aan de KLOKKE, waar C1 ons opwacht. Linda, een goede vriendin van Odilon, legt ons in de watten. We krijgen één euro korting als Odilon bestelt ! Je moet het maar weten aan te pakken, zegt Gerard :-)We vertrekken richting Erpe in dalende lijn. Het klimwerk is voorbij. Aan 30/u bollen we richting Vijfhuizen Lede. Via kleine prachtige kronkelende baantjes tussen Lede & Hofstade bollen we Berlare binnen. Zoals afgesproken, met de andere ploegen, stoppen we in de Nieuwe Wandeling op de Donk. Het is lekker vertoeven op het graspleintje. Er wordt bijgepraat over de daguitstap en de foodtruck, gepland in sep. Dit zien we allemaal wel zitten. Een 9/10 voor Odilon, geslaagde rit, 24,1 gemid, 53 km.

San

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page