top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

De Griete zonder Griete

Alweer bang afwachten voor het weer, maar opnieuw geluk deze ochtend, droog en 14° tegen de middag. Frisjes bij de aanvang maar dat zal snel vergeten zijn. Regenjekjes en lange truien blijken al snel de foute gok. Het zweet parelt reeds snel op menig voorhoofd. Magere opkomst door het verlengde weekend en het aanhoudende herfstweer!
Gelukkig zijn we bij de A’s dit jaar aangesterkt met enkele felle beren. Kenneth en Michiel bewijzen alweer hun beuktalent samen met Michaël en Bart. Ook Dirk is terug van Frankrijk bij Andre(iedereen de groeten!) en ouwe rotten Ferry, Martin en Hendrik zijn ook op de afspraak!
Meewind in de heenrit, het gaat naar Terneuzen (De Griete), dus lekker cruisen op fijne Hollandse wegen! Net voor De Griete op de zeedijk rijdt Michiel lek en wordt er besloten om dit oponthoud als stop te beschouwen ipv de usual rest in de Griete…Ze zullen ons daar missen!Bart rijdt zich pleuris op de terugweg, geflankeerd door een ijzersterke Michiel. Vanaf Moerbeke wisselen Kenneth en Michaël op kop en ook Dirk komt zich moeien met de schermutselingen ter hoogte van de Bonticnkstraat.Eddy zou gezegd hebben; Martin heeft zich weer mooi thuis laten afzetten! Ferry zegt, Evenepoel moet gewoon volgen, gelijk dak ik vandaag gedaan heb! Dan wint hij met gemak de Giro!!!

Twas zwaar met die wind, 110km, plat, 32,5 avg

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page