top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C2 langs Puivelde

om half 9 staan we met 6 klaar (Sandra, Theo, Greta, Odilon, Bea en Martine) om te vertrekken voor een platte rit richting Puivelde. Ligt het aan de zonnebril van Sandra of willen we liever geen kasseien doen ? Eventjes omkeren omdat we een afslag gemist hebben en afwijken van de voorgestelde route en met 5 km op de teller rijden we de Heikantstraat in.

Via De Heikant rijden we naar Lokeren en doorheen het Bospark naar Waasmunster. Onderweg pikken we nog Gerard op die slappe benen had en het liever minder snel deed dan de C1 groep.

In Belsele zegt Sandra dat we de rit wat inkorten omdat ze ook niet in topvorm is, net als Theo die na het doopfeest van zijn achterkleinzoon pas tegen 3 uur in zijn bed lag.

We stoppen in café de Zwaan voor een cola of koffie. Sandra geeft ons ondertussen extra uitleg voor de rit van 12 september en de foodtruck die dan de hongerigen gaat spijzen. De terugweg gaat via Waasmunster terug naar het Molsbroek en zo naar Zele Hoek waar Odil

on ons toont waar zijn vroegere poephuis stond. Het moet er toendertijd hevig aan toegegaan zijn. Op de vraag of dit met Greta was antwoord hij volmondig JA. Of durft hij niet anders te zeggen ?

Na 58 km komen we als eerste terug aan ons clublokaal, voldaan en met grote dorst bestellen we snel enkele tennisballen.


Tot volgende week en hopelijk zonder regen,


Martine

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Comments


bottom of page