top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C1 of is het B2? langs St-Antelinks

We vertrekken richting uitbergen en de wind blaast behoorlijk hard in ons gezicht. Freddy haakt na een paar kilometer af om terug huiswaarts te keren. Als het je dagje niet is dan is het een goeie beslissing. Lang verhaal kort, we passeren lede, ottergem, herzele, woubrechtegem, allemaal gemeentes waar het geen meter vlak is.

Sommige waaronder ikzelf krijgen het behoorlijk moeilijk met die bergopjes. En dan komt er een verlossing, een cafe! Maar iemand in ons peloton wil liever nog wat doorrijden en in sint lievens houtem op cafe gaan, en sommige zitten al op hun tandvlees, ik ga geen namen noemen maar het was Ronny Op ons vertrouwde terras is het heerlijk vertoeven. Ik ga voor het vertrek effe naar toilet en vergeet mijn mondmasker terug uit te doen, was een schoon zicht, dank je denny om mij erop te wijzen want ik vroeg mij al af waarom ik zo weinig adem had. De terugweg verloopt supervlot.Meewind, bergaf, helemaal mijn ding. Jo en Freek zijn uitstekende kopmannen even afgelost door Marieke. Jo zegt dat er geen wind stond en alles vals plat was, wat een atleet! We komen aan in de fina met 65 km en 26.2 gemiddeld. Best wel een mooi gemiddelde gezien de klimmetjes. Iets later komt onze Stijn ons vergezellen met 16 km op zijn teller maar aperitieven met de vrienden is essentieel op zondag ook al rij je niet mee. Er komen aan tafel nog veel rare gesprekken aan bod die ik jullie ga besparen want ik begon er zelf al van te blozen Op naar volgende week. We onthouden, Nele liegt over de hoogtemeters, Ronny laat ons meer afzien dan nodig en we komen maar met 6 toe van de 11 gestarten. Er hadden er blijkbaar velen andere verplichtingen. Uw reporter Mario15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page