top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C1 naar Zuiddorpe Koewacht

We staan om 8h30 met 13 aan de Fina : Jill, Freek, Jo, Mario, Stijn, Robert, Ronny, Martine, Chantal, Freddy, Gerard, Denny en Nele.

Er wordt slecht weer verwacht maar toch tot 14h droog en dat blijkt achteraf ook te kloppen.

Een rustige rit met weinig spectaculairs te melden dus dit zal een kort verslag zijn.

Maar dat kan ook positief zijn hé : geen pech, geen platte banden, geen regen, geen valpartijen, en deze keer zijn we zelfs Gerard niet kwijtgespeeld !

Gelukkig heeft Jo wel wat prospectie gedaan betreft de route en hij loodst ons langs de wegversperringen ter hoogte van Zeveneken. Verder nemen eerst Jill en Freek de kop voor hun rekening, en later lost Jo Jill nog af.
Na 40km vinden we toch nog een enigszins ongezellig café met terras onder een donkere tent. Gelukkig maakt de bediening wat goed. Sommigen van de groep willen weeral aan ledenwerving doen voor de Stuurkes C1, maar eigenlijk hebben ze niet door dat er een ledenstop is, en al hun moeite helaas voor niets zal zijn 😉

Na 67 km en een mooi gemiddelde van 27,4 km komen we aan aan de Fina. Daar doet Denny ons echt wel serieus verschieten door als eerste op te stappen, maar hij heeft blijkbaar nog andere verplichtingen.

Tot volgende week voor een rit naar Temse.

Nele


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page