top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C1 naar Temse Steendorp

Een blik uit het raam deze morgen om 7h toont een zeer zwaarbewolkte hemel, en met de moed in de schoenen rij ik toch maar naar de Fina.

We staan er met 5 C1’s:

· Jo (onze vaste kopman)

· Denny (nieuwe kopman van dienst)

· Gerard (de sprekende GPS, want we doen zijn variant vandaag op de Temse-route)

· Robert (met zijn fluogroen frakske – kan in nood ook als parachute gebruikt worden)

· Nele (verslaggever van dienst)

En hiermee zijn we al voltallig blijkbaar, en kunnen we vertrekken.Jo en Denny houden een strak tempo aan tot in Temse, wind in de rug. Voorlopig blijft het droog en de zon komt er zelfs even door.

Robert wil een plaspauze, en om alle discretie te verzekeren rijden we op een rustig temp door, maar hij moet nog alle zeilen bijzetten om ons weer in te halen. Gerard heeft een mooie groene route uitgestippeld, met hier en daar tot zijn eigen verrassing een stukje veldrijden/mountainbike bij.

Na de stop staat er een sterke tegenwind (volgens iedereen behalve onze kopman!) ; die is onvermoeibaar en hij houdt het tempo strak. Een kwartier voor aankomst gaan de hemelsluizen serieus open en moeten we noodgedwongen nog even schuilen.

Redelijk verzopen komen we aan bij de Fina na 78 km en een gemiddelde van 26,6. Mireille brengt ons nog vers belegde boterhammetjes, waarvoor veel dank, dat smaakte! Amai die Gerard is met zijn gat in de boter gevallen !

Tot volgende week voor een rit naar Woubrechtegem St-Antelinks (waar dat ook moge wezen ??)

Nele


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page