top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C's - eindelijk lentekriebels !

De zon schijnt. Dolgelukkig rijden we met 7 Stuurkens de rit Meldert Aalst.

Een jaarlijkse traditie op 1 mei naar de rommelmarkt te Aalst moet in eer gehouden worden !

“Daar zijn altijd de cafeetjes open” zegt Sandra. Langs kronkelende modderige baantjes rijden we naar Wieze. Heuvel op heuvel af,  in Meldert moet Martine een tandje bijsteken, maar ze houdt vol. Geen zuchtje wind en we genieten allen volop van de eerste zonnestralen.

We rijden Aalst binnen langs het prachtig vernieuwd zwembad AQUATOPIA. “als het regent, moeten we eens met de C’s komen zwemmen” zegt Martine, goeie tip.

Aan de carnavalkazernes houden we halt. Er is al veel volk op de been. “Wat moeten we eigenlijk nog meer hebben om gelukkig te zijn”?? de zon – geen zuchtje wind – muziek – we kunnen fietsen – rommelmarkt – goed gezelschap, en bovendien worden we nog door Martine getrakteerd op het “oma zijn”. Het leven is mooi ! Er wordt gelachen en gezwanst. Maar de rit moet verder gezet worden. Via Hofstade naar Schoonaarde. Odilon wil zelf nog een ommetje maken voor een ijsje van de boerderij, maar dat zal voor een volgende keer zijn zegt Martine.

Op de brug van Berlare roept Gerard “ik heb dorst en honger”. Café DE WANDELING nadert, en we genieten volop op terras van de zon, een tennisbal, en een lekker pintje voor Gerard.

San
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page