top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

C - Bussegem Melle

Bijgewerkt op: 21 mei

Met 9 stuurkens staan we paraat 9 u aan ons lokaal voor onze wekelijkse rit.

 Sandra heeft kou dus mag ze de kop trekken met Odilon. We vertrekken richting kalken , Laarne , Melle waar de door Gerard voorspelde wegenwerken ons verplichten rechtsomkeer te maken met Gérard die het heft in handen neemt. Die kent daar precies de weg.

  Over slechte wegen, ongeduldige automobilisten komen we terug op ons juiste pad en zetten we de weg verder tot we in Bavegem een cafeetje passeren dat Sandra nog niet kende met een heel vriendelijke uitbater uit West Vlaanderen.

We stoppen voor een koffie of cola op een mooi terras . We kunnen daar zelfs een "piep " show bekijken . Het interesseerde niemand maar uiteindelijk ging iedereen een kijkje nemen. Daarna over Oordegem , Smetlede , Lede , waar Martine Nijs ons door haar thuisbasis loodst . Wat zijn we toch een team vindt Sandra . Via Uitbergen naar huis dan maar en als Odilon zijn stal ruikt kan hij het niet laten om voluit te gaan en ons achter te laten . Misschien om plaats te houden in De Nieuwe wandeling . Een mooie rit van 54 km en 22, 3 gem . Onze Theo was ook voor de eerste keer dit jaar op post en heeft dat goed gedaan .

 Bea
15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page