top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Bovenaan de Balei - 13 Mei

Amper 10 C1 renners geraakten donderdagochtend op tijd uit hun bed. Of het lag aan het feit dat het een feestdag was of omdat het een rit met mogelijks enkele heuveltjes was laten we in het midden.

Bij de start zwaaien we Katrien goeiemorgen - die had een girls out morning rit gepland met Marieke.

Amper 5 km later komen we hen terug tegen op de dijk richting Schoonaarde. We nemen een mooie aanloop, met op de kop Paul en Lies, vooraleer in de heuveltjes te duiken. Tussen Schoonaarde en Lede pikken we een eenzame A-renner op. Via Erondegem rijden we richting Bambrugge voor onze eerst helling - Prinsdaal , gekend van zijn Molens Van Sande. Jammer genoeg niet goed kunnen bewonderen door het mooie tempo waarmee we de helling op rijden. Freek en Paul nemen de kop verder richting Ressegem en Herzele - op en af - op en af.

Aangekomen op De Balei - vormt de grens met Sint-Lievens-Houtem en het hoogste punt van Borsbeke - voelen we vooral dat het een hoog punt is omdat we met een serieuze snelheid naar beneden rijden - 45 km/uur 🙂. Welverdiend na de heuveltjes.Op de markt in Sint-Lievens-Houtem houden we een korte stop. Die eenzame A-renner neemt de kop met Freek en bleek de bijnaam Fabian te hebben, dat hebben we geweten - met een constante snelheid (dik) boven de 30, (en de wind in de rug) rijden we richting Overmere.

Aangekomen aan de Fina hebben we 66 km gereden aan een gemiddelde van 26.

De C1 kern praat nog even na en bespreekt eventueel om de A-renner een seizoenscontract aan te bieden - samen besluiten we dat de stage van vandaag geen contract waardig was 🙂 - het bleef bij een dagcontractje.


Sportieve groeten!

Zondag staat een ritje naar Mendonk Moerbeke op de agenda.


Veel fietsplezier


Lies

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page