top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2_Sint-Niklaas – De Ster

Op deze zonnige maar toch frisse ochtend staan we met 12 aan de Fina voor een rit naar Sint-Niklaas : Jo, Chris, Freek, Mario, Chantal, Mon, Gerard, Katrien, Paul, Robert en mezelf, en zowaar Eric die ons komt vergezellen! Gerard zelfs als enigste in korte broek, dapper bij 2 graden !

Onze kopmannen Jo en Chris zetten er direct flink het tempo in. Na een paar kilometer houdt Gerard het al voor bekeken en hij rijdt alleen verder ; het avondje babysitten op dat hondje is hem precies niet (of juist wel ?) goed bevallen.

We houden een stop in Den Decker in Sint-Gillis-Waas (Pepsi-cola, dat is een tegenvaller), waar ze binnen massaal aan het biljarten zijn, ik krijg zowaar een déjà-vu van het biljartkamp in Aguilas 😉.

Het is koud na de stop, en het is opvallend stil in het peleton want er is tegenwind en het tempo blijft hoog. Nog best dat Chantal af en toe van zich laat horen. Eric neemt ook nog een laatste stuk kop voor zijn rekening.

In de de Fina wacht bekend volk ons op : (onder andere) Jill met haar kleine nichtje : jong geleerd is oud gedaan niewaar ? Behoorlijk koud nog, vind ik, om bezweet om een terras te gaan zitten, maarja die mannen willen nooit luisteren…

We sluiten af met een mooie 27,4 gemiddeld op de teller op een vrij bochtig parcours, en 65km. Volgende week ons eerste klimritje naar Massemen Houtem Erondegem.

Nele

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page