top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 Niet voor publicatie vatbaar

Afgelopen zondag, 5 vrouwen en 5 mannen aan de start voor de B2 rit ‘3 Goten’. Ik dacht dat de 3 Goten een culturele of recreatieve trekpleister was maar bleek gewoon een café/taverne te zijn op de route. Waar we dan uiteindelijk toch niet belanden :).

Genoeg over mogelijke stops, terug naar de orde van de dag, beuken tegen de wind, want er was wind. Wat voor schitterend kopwerk zorgde van verschillende mannen en vrouwen, wat ook zorgde voor ongezien veel verschuivingen in het peloton, iedereen wou namelijk uit de wind zitten. Alhoewel velen ook zeer solidair waren en graag even voor hun ploegmaat in de wind gingen zitten/rijden. Het begon meer en meer op De Wolfpack te lijken, dé teamspirit zit goed. We voelden de nood om een soort van ploegleider?! aan te stellen van the Pack, een soort van Lefevere maar dan next level, de onze geeft advies over wanneer je best schakelt, geeft instructies om collectief te drinken, deelt ook zijn huis-keuken en tuin ervaringen (lees tips over leven als koppel waarvan de ene nog gaat werken en de andere ‘geniet’ van pensioen (niet = aan welverdiende rust) en is zeer creatief in peptalk. De meest verassende tip was die van de drinkbus; eigenlijk niet voor publicatie vatbaar … toch… kort en bondig - ‘niet zuigen maar spuiten’ … wanneer je zou zuigen aan je drinkbus zou je meer energie verliezen die je dan weer nodig hebt om tegen de wind te beuken.

The Pack kronkelde langs Zele- Waasmunster- Hamme - de bevoorrading was gepland in Kastel bij café De Blaas waar je kon stemmen op Fred. Net na of voor de stop blaasde MON nog wat extra wind in de band van Martine, onze eerste platte van het seizoen. Tegen dik in de 30 (meewind) vlogen we richting ons supporterslokaal.


70 km op de teller aan een 27,1 gemiddeld (denk ik)

Dank aan onze kopmannen en vrouwen en onze coach Paul :)


Sportieve groeten en tot volgende week

Lies

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page