top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 Stekene Sinaai

Onder een stralend zonnetje staan we vandaag met 13 aan de start : Chris, Jo, Jill, Freek, Lies, Mon, Denny, Stijn, Freddy, Paul, Robert, Luc en mezelf.

Met Chris en Jo op kop vertrekken we richting Lokeren en gaan we onze C’s voorbij die ook net in die richting gestart zijn. En dat er weeral wind was ; ze lijkt wel van alle kanten te komen vandaag, het lijkt alsof we de hele rit veel meer tegen- dan meewind gehad hebben.

De stop voor deze rit is normaal gezien altijd op het zonnige, gezellige, mooie dorpsplein van Stekene, maar om een of andere mysterieuze reden willen een aantal mannen (we gaan geen namen noemen) al eerder stoppen aan café Monty, waar we onder een soort plastieken tentzeil weggestoken in de schaduw moeten plaatsnemen.

Wat zou daar nu toch de reden voor kunnen zijn ?Freek, en Jill even, nemen ook nog wat kopwerk voor hun rekening. De gpx is niet meer echt up to date en wil ons meer dan eens een kiezelwegje insturen. Met het doel die te omzeilen geraken we op de duur niet meer op de rit, en de Gps-en sturen ons alle richtingen uit.

Dan maar op gevoel naar huis, waardoor we eigenlijk niet meer aan onze voorziene 60km geraken, maar dit was dan maar eens een ritje met de focus op snelheid. We sluiten af met 57 km op de teller en 28,2 gemiddeld.

Tot volgende week voor een ritje naar Sint-Lievens-Houtem.

Nele145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page