top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 richting GAVERE

19 Stuurkens staan paraat op deze mistige ochtend voor één van de mooie ritjes op de B2 kalender. Een geweldige opkomst dankzij enkele B1 rijders, waaronder langslaper Eddy.

Na het startschot van Katrien nemen Jo en Marvin de kop richting Laarne. Eenmaal onderweg valt het op dat er bijna geen wind is vandaag, wat een zaligheid. Dan maar snel richting Gavere om wat hoogtemeters te gaan zoeken. Rijden we over de Paddenstraat of niet, dat was hét gespreksonderwerp in het peloton, maar we beslissen om die natte kasseien toch maar te vermijden. Net voor de stop wou Katrien toch eventjes haar cyclocrosskunsten laten zien, en ja hoor, iedereen was onder de indruk .

Geen natte kasseien op de rit, maar wel een spiegelglad terras tijdens onze stop. Gelukkig blijft het bij enkele kleine slippertjes en kunnen we in het zonnetje genieten van een drankje.

Na de stop is het enkel nog meewind en bergaf zegt Jo, maar toch komen we nog enkele pittige stukjes tegen. Patrik en Marvin houden het tempo strak, en iedereen volgt gezwind. Via Oosterzele gaat het vlotjes richting Overmere, en met 76km en 27km/u gemiddeld sluiten we deze rit af.

Blij dat we er eindelijk nog eens bij konden zijn

Gr, Jill & Kristof
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page