top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 op stap naar Londerzeel

Jo vreest voor de opkomst. De BBQ van de Zeelse vogelvrienden....andere feestjes...'We gaan met niet teveel zijn'. Maar Stuurkens duiven vallen laat en de laatste 2 minuten komen ze van overal opgedoken. Met 16 op stap richting Londerzeel.
Niet zoveel later sluiten 3 Uitbergenaars...Uitbergers...Uitbergeners....enfin, mensen van Uitbergen aan. Na een 25km keert Kelly terug, nog een feestje. Nieuwe rit met draaien en een beetje keren, en ook een beetje zoeken naar een terras - om 10h zijn er nog niet teveel open. Toch gevonden, en een paar minuten later komt Carl aansluiten - die is 10 minuten later vertrokken achter ons door fietspech, en heeft de hele tijd achtervolgd. De tenue is toepasselijk.


Het is een locatie waar we nog veel zullen terugkomen, want het zijn mensen met een goede opvoeding.

Terug zu Hause waar de kop van Jo & Patrik wordt overgenomen door Femke & Hendrik. Het gaat vlotjes richting Overmere ondanks best wel wat wind. Carl had voor de eerste keer de route gedownload & verwacht nog een stevige beklimming - het is de brug van Wieze. Dat valt nog mee.Veilig thuis als eerste de Fina binnen met een kleine 80km op de teller. Dank aan kopvrouw en kopmannen.

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page