top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Zwalm

Volgens buienradar blijft het droog maar het ziet het er toch maar grijs uit, dus sommigen vertrekken met, en andere zonder regenjasje in de pocket.

Jo en Marvin nemen het kopwerk de hele rit voor hun rekening, chapeau want er staat alweer een stevige wind. We rijden via Laarne en Merelbeke richting Gavere. Bijna halverwege begint het echter wat te druppelen, en dan wel serieus door te regenen. Aangezien we bijna aan de stop zijn wordt er

doorgereden, om dan eigenlijk doornat aan Café de Pub in Zwalm aan te komen.

De vrouwen houden er echter de moed in maar de mannen zijn er maar wat depri van geworden (zie foto)

Frisjes om weer aan te zetten, met een nat tenue, en dan worden we nog met de Paddestraat met die verdomde kasseitjes geconfronteerd die er dan wel heel glad bij ligt. We weten eigenlijk niet waar deze rit vandaan komt, want voor de meeste B2-ers is het de eerste keer Paddestraat.

En onze Jo besluit om die wel van heel dichtbij te leren kennen, want plots ligt hij op de grond (of waren het nu toch opzettelijke slagen en verwondingen van een medestuurke ?)

Een valpartij zonder veel erg op ’t eerste zicht, allé dat hopen we, want later komt er toch een buil met de grootte van een ei(tje) opzetten.

Daarna komt de zon er nog volop door, zodat we min of meer opgedroogd aan de Fina aankomen. En da’s een meevaller, want zo kunnen we nog ietske drinken….

Tot volgende week, om 8h deze keer, voor een rit naar Zaamslag.

Verslaggever van dienst, Nele123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Commentaires


bottom of page