top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Zwalm

Het is al zonnig maar toch nog behoorlijk fris deze morgen, met een 14 graden om 8h15, en dat is wennen na de hittegolf.

Nog altijd geen grote opkomst , en via via horen we valabele redenen (‘op reis’, ‘op weekend met de schoonfamilie’ of ‘brunch’) maar toch ook redenen waar we wat meer vraagtekens bij hebben

(‘teveel rosé gedronken’ tot zelfs ‘werken op een smouterie’) !

Uiteindelijk starten we met 10 : Rita, Marleen, Marvin, Carlos, Robert, Mon, Ronny King, Denny, Chris en mezelf.

Vandaag staat een nieuwe rit van Mon op het programma naar Zwalm, en er zijn nog zekerheden in het leven : Mon start aan de kop naast Chris op zijn eigen route, en we rijden richting Wetteren en Landskouter tegen de wind in.

En al snel komen de eerste heuvels eraan. De ene verteert deze al makkelijker dan de andere en zo blijkt dat gepresteerde hoogtemeters dit jaar, in de statistieken van Strava, helemaal van geen tel zijn helaas. Want hoe minder op die teller, hoe sneller sommigen naar boven rijden precies.

Ik zal me maar troosten met het feit dat vrouwen van nature minder spierweefsel cadeau gekregen hebben dan mannen;-(

Een mooie rit voor de rest, echt wel nieuw voor B2 want bij mijn weten was er tot nu toe geen enkele rit naar Zwalm op onze kalender voorzien. Bedankt Mon!

Na de stop in Sint-Lievens-Houtem leggen Marvin en Chris er nog flink de pees op, en we komen aan in de Fina met 70km op de teller, 330hm en 27,6 gemiddeld.

Tot volgende week voor een rit naar Munte Houtem

P.S. @Robert, uw tong niet uitsteken naar mij voor de foto hé ! ��88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page