top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Temse Steendorp (‘De rit van Gerard’)

Het is weinigen in deze club gegeven om een rit te hebben die hun naam draagt, maar deze eer valt Gerard dus te beurt. We verwachten dus allen dat hij ons zal begeleiden als eregast, maar hij verkiest echter helaas het gezelschap van de Cs ;-( .We zijn met 11 vandaag : Martine, Laura, Mon, Jo, Paul, Stijn, Denny, Robert, Katrien, Marvin en mezelf, voor onze op één na langste rit van het seizoen.

Er is weinig animo voor het kopmanschap vandaag, want een aantal vaste waarden ontbreken, en Jo en Paul hebben een zware uitgaansnacht achter de boeg. Maar ze nemen dan toch de kop, en houden dat deze hele lange rit probleemloos vol.

De rit verloopt vooral langs de Scheldedijk, en dat is gene cadeau na het ongeval van afgelopen week ; we krijgen af en toe misprijzende blikken tot zelfs opmerkingen dat er we niet mogen rijden. Het is er wel behoorlijk druk met fietsers, wandelaars en joggers dus het is uitkijken en veel vertragen en optrekken, wat de rit toch behoorlijk lastig maakt. Een café die open is vinden, was ook al een opdracht. Gelukkig vinden we er dan uiteindelijk toch één (dat gezellige cafeetje beneden aan de dijk), waar een knappe jongeling aanbiedt de foto te maken zodat we ook eens een groepsfoto hebben.

Daarnaast ook nog 2 platte banden, van Jo en Robert, wat maakt dat we pas om 12h30 in de Fina aankomen wanneer sommigen al aan het opstappen zijn, na 90km en 26,9 gemiddeld.

Tot volgende week voor een rit naar Herzele.

Nele
89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page