top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Sint Antelinks

Er staat een mooie opkomst voor B2 aan de Fina deze morgen om 8h30, waarvan ook enkele B1-ers. Zou de match van gisteren nog in de kleren hangen misschien ?

En eindelijk eens in zomeroutfit kunnen starten met een stralend zon, dat mocht al eens!

Patrick R. en Marvin nemen het volledige kopwerk voor hun rekening richting Schoonaarde en Lede, en dan beginnen de eerste heuvels al te komen.

Na 43km stoppen we aan één van onze favoriete cafés, waar de rolluiken bij het passeren nét op het nippertje omhoog gaan. En  ooit kregen we hier eens bitterballen geserveerd, dus de verwachtingen zijn hoog…


Maar nee, geen extra’s deze keer, wel een mooi terras in volle zon.Via Sint-Lievens-Houtem en Wetteren keren we terug naar de Fina. Een mooie rit met flink wat hoogtemeters . De statistieken : 400hm, 70 km aan 27,5 km/h, dus  stevig doorgereden toch.

Onze Belgische Duvel-kampioen Dennis krijgt nog serieus krampen op het terras. Volgende keer misschien beter een chocomelk ipv. Duvel, om die vermoeide spieren te herstellen ?

Opgelet : volgende week moeten we weer extra-vroeg uit de veren (8h) , maar blijkbaar zal de zeer mooie nieuwe rit ‘Hengstdijk’ het leed van het vroege uur ruimschoots verzachten.


We zijn benieuwd!

Nele
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page