top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Evergem en Zelzate


We staan met een 18-tal B2 Stuurkes aan de start om 8h30, een mooie opkomst dus. En het is weeral eens vrij frisjes en grijs om te starten.

Onze kopmannen Jo en Marvin zetten koers richting Oudenbos en Lochristi, en ze zetten er een flinke vaart in. Velen zijn nu natuurlijk in bloedvorm na het Ardennenoffensief, dat doet zo’n beetje het ergste vermoeden voor deze rit!

In Langerbrugge ligt de overzetboot deze keer niet te wachten zoals vorig jaar, maar al bij al gaat dat vrij snel. Dennis trakteert voor zijn verjaardag in café Den Eikel in Assenede, een meer poëtische naam voor een café kan je niet bedenken waarschijnlijk…

Na de stop maakt Femke P. haar debuut als nieuwe kopvrouw voor B2, en ze doet dat goed. Als Jo aan de groep vraagt of het tempo goed is, antwoordt onze flauwsten plezanten van den hoop (Stijn) dat we nu eens eindelijk mogen beginnen doorrijden !

De smaakpolitie van B2 laat toch een kleine opmerking vermelden in het verslag : fluo-roze kousen passen niet echt in het plaatje van onze nieuwe groen/witte tenue. Of is er een nieuwe trend gezet ? ��

We sluiten af met 28,7 gemiddeld en 76 km op de teller.

In ‘de nieuwe wandeling ‘ wordt er wat nagepraat en voorgepraat voor de barbecue straks,

waar B2 naar goede gewoonte weer goed vertegenwoordigd zal zijn.

Tot volgende week voor de Tour d’Alost ; opgelet een vroege vogel onder ons heeft dit voorzien om 8h ipv. 8h30 !

Verslaggever van dienst, Nele21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page