top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 naar Driegoten

Weeral een mindere weersvoorspelling vandaag, waar blijft die lente toch ?

Ondanks het feite dat sommigen nog wat naweeën hebben van het stevige en toffe feestje van vrijdagavond, zijn we toch met 16 vandaag, en we vertrekken onder een stralende zon richting Heikant met Jo en Bram op kop.

Keuze aan kopmannen/kopvrouwen is er momenteel genoeg, maar vrijwilliger-verslaggevers zijn helaas iets minder dik gezaaid. Daar gaan we toch eens verandering in moeten brengen…

Het is een mooie route maar voor deze eerder grote groep toch wat te smalle paden en teveel bochtenwerk en af en toe staan we ook voor wegenwerken. Gelukkig heeft onze Jo een zeer goed oriëntatievermogen en loodst hij ons de goede richting uit om weer op onze route te geraken!

Stijn is jarig geweest, weeral een traktatie dus tijdens de stop in het Vissershof in Kastel ; allé gelukkig kan Thomas voorschieten want blijkbaar was zijn portemonnee (te) leeg ��

Maar toch nog ietwat frisjes om buiten te zitten vind ik.

Na de stop nemen Patrick en Marvin de kop over richting Overmere en ze steken er nog een tandje bij ondanks de wind die van alle kanten lijkt te komen.

We houden het droog gelukkig en komen aan bij de Fina als laatste groep met 70 km op de teller en een gemiddelde van 27,6.

Tot volgende week voor een rit naar Schoonaarde – Impe. Verslaggever van dienst, Nele


130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page