top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 langs Zelzate Overslag

Voor één keer verslaggever van dienst, nadat Jill het heel lief én met puppy oogjes vraagt...

De wind en koude zijn van de partij vandaag voor een rit van 66 km naar Zelate-Overslag.

Onze kopmannen van dienst zijn Jo en Marvin die de wind trotseren richting Kalken. In Beervelde moeten we spijtig genoeg afscheid nemen van Nele, ze voelt zich niet goed en keert huiswaarts. We rijden verder langs Lochristi en Mendonk, weinig cafeetjes te vinden onderweg, dus maken we een extra afslag richting de markt van Wachtebeke. Daar worden we vriendelijk ontvangen, is het lekker warm én worden we getrakteerd door Jill die haar 25 lentes wil vieren met ons. Gelukkige verjaardag, Jill!!


Patrick en Marvin nemen de kop over tot in Overmere en leggen de zweep erop! Het is klappertanden geblazen de eerste minuten, zeker wanneer we na 500m een tussenstop moeten maken voor materiaalpech (schoenplaatje dat loskwam), gelukkig vrij snel opgelost!

Onderweg komen we een vrouwenpeloton tegen, de testosteron bij Jo (een gevolg van die trappist waarop hij zich liet trakteren tijdens de stop??) piekt even waardoor de vrouwen worden opgezweept en de uitdaging aangaan. Patrick laat weten dat hij niet sneller mag, zoals het een goeie kopman betaamt, de vrouwen winnen ;-)!

Via Lokeren rijden we naar huis aan hoog tempo, iedereen volgt, de Stuurkens zijn in vorm! Nog een spurtje op Lindestraat brug, waarna we ook bij Denny hartelijk worden ontvangen en mogen genieten van hotdogs, bedankt Denny!

Gemiddelde 27.2 km/u


Volgende week gaan we eitjes rapen in Massemen - Houtem - Erondegem. Marieke


PS: zoek de fout in het verslag :-)


239 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page