top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 langs Stekene Sinaai


Weinig animo voor de eerste herftstrit van het seizoen, ondanks de redelijk positieve weersverwachtingen slechts 12 aanwezigen.

Na nog geen 10Km fietsen bleek nog maar eens dat meteovista, Yr.no en de buienradar niet te vertrouwen zijn. Het aangekondigde gedruppel om 09Hr werd een heuse bui die ons 2 uur zou vergezellen.

Na een modderige passage langs de Moervaart besloot de helft van het peloton de kortste weg huiswaarts te nemen, de overige 6 besloten om onder het motto "we zijn nu toch al kletsnat" de flandrien uit te hangen en de rit uit te rijden.

De favoriete stop van Jo in Stekene lieten we om gezondheidsredenen rechts liggen, na een korte plas/eetpauze onder een boom ging het richting de heimat, 2 lekke banden zorgden nog voor enig oponthoud.

De ferme tegenwind en de ondertussen iets betere weersomstandigheden zorgden ervoor dat we droog gewaaid de fina bereikten.

De A/B1 groep kwam gelijktijdig aan en hadden blijkbaar geen regen gezien, ik verdenk er hen van dat ze een groot gedeelte van de voormiddag op

café hebben zitten schuilen om niet nat/vuil te worden.

Patrik10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page