top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 geniet van de nazomer

1 oktober 2023, 14° en een mooie opkomst aan de Fina.

Algauw werden wat jasjes en armstukken uitgedaan, want het was toch al warm genoeg.


Klokslag 9u en onze kopman geeft het signaal, 14 B2s vertrekken richting Laarne voor de laatste platte rit dit seizoen, Jo en Marvin op kop.

Veel zon, amper een vleugje wind (of zo voelde het toch op de 3e rij ) en vertrouwde wegen maakt dat het niet stil is in het peloton.

Via Melle en Wetteren komen we op onze meest gekende route, dé Donderdagrit, een route die velen van ons ondertussen met hun ogen dicht kunnen rijden. Toch hebben we iets nieuw leren kennen vandaag : een leuk terras aan Costa Zela. Vriendelijke mensen, schappelijke prijzen en Duvel, meer moet een Stuurken niet hebben op zondagvoormiddag.

Met Patrick en Carlos op kop vervolgen we de rit verder langs Dendermonde. Eenmaal over Appelsbrug worden er geen schoenen aangespannen, niet snel nog eens gedronken of geen druivensuikertje genomen, de vrijaf blijft uit... Tot Denny een 6e vitesse vindt en wegschiet uit het peloton, en de boel op gang trekt.

Aan Appelsveer wachten we op iedereen en rijden we rustig verder naar De Fina, waar iedereen een plaatsje in de zon probeert te bemachtigen. Denny verrast en verwent ons met lekkere sandwiches, die zeer in de smaak vallen na 74km aan 28,7 gemiddeld.

Groetjes Jill65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page