top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B2 - een rit met hindernissen

B2, een rit met hindernissen

24/3, een winderige en bewolkte dag en dat was eraan te zien deze ochtend. Iets minder volk dan gewoonlijk, maar toch een mooie opkomst voor de 3e rit van het seizoen.

Met 11 B2's vertrekken we richting St-Niklaas voor wat een rit met hindernissen belooft te worden.

Onze kopmannen Marvin en Francesco voelen duidelijk geen tegenwind en babbelen erop los, waardoor ze hun concentratie al eens verliezen, gelukkig is de 2e rij aandachtig

Toch niet aandachtig genoeg, want we missen een afslag net op het moment dat Laura platvalt. Power-woman als ze is schiet ze direct zelf in gang om haar band te vervangen.

Na de vele putten in de weg, wegomleggingen hier en daar en een halt aan een gesloten deur vinden we toch een cafeetje in Sint-Pauwels om even op krachten te komen en plannen te maken voor de eerste koers van Francesco, Laura en Marvin (allen daarheen om te supporteren op 6 april in Laarne!)

Iedereen staat snel terug klaar om tegen de wind in recht naar huis te rijden, maar dat was buiten de platte band van Francesco gerekend.

Nele rijdt wegens tijdsgebrek al verder en weet uit de greep van het peloton te blijven, sterk gedaan  

Na nog een laatste lastig stuk met tegenwind komen we met 66km aan 25gem terug, gelukkig gespaard gebleven van regenbuien.

Gr Jill28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page