top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 Rodelandroute

Waren het er nu 20 of 21 voor de start...niet geheel zeker. De duiven vallen laat, de laatste minuten stroomden ze nog binnen.


Meteen een stevige start - zo snel dat ik de GPS vergeet aan te zetten. Eric met z'n Roubaix benen met ernaast Brambo, die aan een stevige remonte bezig is. Het gaat hard, we vlammen via Kalken en Melle richting heuvels. Het tempo zakt niet, de wind in de rug stuwt de kopmannen vooruit. Rita keert terug omdat ze nog herstellende is, en Thomas moet nog naar de voetbal.


Voor we er erg in hebben zijn we halfweg, in Gavere zoeken we een nieuwe stopplaats op. Een café van de oude stempel nog. De rekening alstublieft? Met hoeveel zijde, met 18 - dan is't 36 Euro. Simpel.


Terug op weg, ons bergje opsprinten waar het café aan de kerk deze keer toch open is...Bram heeft al veel gegeven, Maarten neemt wat verder open, maar de tegenwind speelt parten. Jochen komt naast Eric, en zo bollen we met de wind pal op de neus terug via Oosterzele en Wetteren langs de Schelde terug naar huis.


Zonnetje op het Fina terras en een belgisch podium in LBL, meer moet een zondag niet hebben! PS: wie herkent het Stuurken op de wazige foto? :)
96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page