top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 Rodeland

Het beloofde zonnetje bleef uit, Kalken kermis, MTB toertochten, maar toch 15 stuurkens paraat.

Lange mouwen en een winterhesje leek de goede keuze, tot Thierry en Eric op kop vertrokken: “overkill”, want het ging meteen goed vooruit.

Johan heeft zijn hoogtestage op de Ventoux toch nog niet goed verteerd, kreeg Hallucinaties want zag de auto’s in Laarne letterlijk vliegen.

De wegen begonnen wat op te drogen en we hoopten op wat zon, maar we waren eraan voor de moeite want vanaf Melle kregen we wat meer uitvallende mist en natte druilerige wegen met gevolg.

Door het missen van een afslag ging iedereen in de remmen. Peter ook, maar net te laat met een salto tot gevolg. Gehavend maar kon de rit toch verderzetten. Peter zal morgen wat moeilijk in de vrachtwagen geraken. Dan wou hij ons ritme nog volledig breken met een dubbele lekke band.

Daardoor geen tijd voor een drankstop, kronkelden we behouden verder richting Gavere. Aan Café de oude Munte kwamen we nog Tiesj Benoot tegen.

Katrien reed nog lek aan het Geuzenhof van Masseman maar op de receptie van het jubileum kregen we niets aangeboden.

Even verder sloeg Evi af om de Betsberg van te glijden naar huis. Wij richting Overmere, en de wegen begonnen terug droog te liggen. Dus het tempo ging nog eens de lucht in met kopman Johan en Rudi

Thuis met 80km op de teller aan 29,3km.

Thomas D96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page