top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 naar Uustakker (of was het de Muur?)

Met 26 - jawel klaar voor een klassieker, de Muur - de Bosberg en de Flierendries. Het is niet anders dan anders, er wordt meteen flink gas gegeven door Kris & Eric.


Het gaat constant op en af - en er staat best ook wel wat wind. Uw reporter heeft een noodzakelijke biobreak (een "piesstopke") en 't is zweten om erbij te geraken. Gelukkig speelt Kristof E locomotief om het laatste stuk toe te rijden.


De Kloosterstraat - het is een kreng. Erger dan de Muur zelf, en het snedige tempo heeft er al ingehakt. We hebben op de Muur ook geleerd dat Brendy kan vloeken als een ketter. Maar iedereen raakt boven, al is het even uitpuffen.

Aan de kop zien we ondertussen ook Filip S verschijnen, en we gaan naar de Bosberg. Daar is het wat moeilijker laveren met al die auto's. Boven is het normaal drinken maar het café is daar al een tijdje toe. Gelukkig zijn we van Overmere en vinden we altijd een camping (merci Thomas) met mannen & vrouwen van Uustakker. En dat om 10h de petanque begint, tegen dan moeten ons velo's weg zijn. Maar alles komt goed.De Flierendries ligt nog op ons pad - die kan pijn doen na al het voorgaande plezier. Peter C komt ook op kop en die zit met nog goede benen, het tempo gaat nog wat naar boven.
We vlammen naar huis en komen tegen 29.5 km/h met 600hm toe op het terras van de Fina waar het groen ziet van de Stuurkens. En ondertussen duimen voor Denny die aan z'n triathlon bezig is!142 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page